Organisatie zoeken

Zoek een organisatie

Partners (klik voor overzicht)

 

Nieuws

rss
 
 • Jong en op zoek naar werk? Kom naar de Talententuin!

  Jong en op zoek naar werk? Kom naar de Talententuin!

  Vrijdagmiddag 28 november vindt de tweede editie van De Talententuin plaats.

   

  28 november wordt ICER op het DRU Industriepark in Ulft omgetoverd tot een innovatieve ontmoetingsplaats voor Achterhoekse jonge talenten en innovatieve en ambitieuze bedrijven en organisaties uit de Achterhoek.

  Jongeren die een stage of baan zoeken, kunnen zich deze dag laten inspireren door bedrijfspresentaties, workshops, lezingen en discussietafels. De organisatie heeft aanmeldingen van meer dan veertig Achterhoekse bedrijven. Van kleine, innovatieve bedrijven tot grote internationals en van overheidsorganisaties tot zakelijke dienstverleners.

 • Nieuwe editie van de mini-glossy BIEB uit

  Nieuwe editie van de mini-glossy BIEB uit

  Kinderen presteren beter als ze regelmatig een boek lezen en vanaf jonge leeftijd worden voorgelezen. De Bibliotheek wil leerkrachten en ouders daarbij helpen. Met de inhoud van BIEB, de gouden leestips glossy, neemt de Bibliotheek je mee in de wereld van het (voor)lezen met tips en trucs. Dit keer met een extra item 'als het lezen niet zo gemakkelijk gaat'.

 • Week van de Jeugdzorg - Uit de praktijk:

  Week van de Jeugdzorg - Uit de praktijk:

  Deze week is het de week van de jeugdzorg. Wendy Garcia is een Achterhoeks jongere van 17 jaar en heeft in de praktijk ervaren hoe het is als je met Jeugdzorg te maken krijgt.Zij vertelt over haar ervaring en haar visie op de jeugdzorg.