Organisatie zoeken

Zoek een organisatie

Partners (klik voor overzicht)

 

Nieuws

rss
 
 • Praktisch verkeersexamen op de fiets in Doetinchem

  Praktisch verkeersexamen op de fiets in Doetinchem

  Op 14, 15 en 17 april 2014 verzorgt Veilig Verkeer Nederland-afdeling afdeling Doetinchem het praktisch Verkeersexamen in Doetinchem. Het examen wordt afgenomen op 14 scholen. In totaal doen er 413 leerlingen mee. De start vindt plaats op 14 April bij Zwembad Rozengaarde, Bezelhorstweg 114, 7002 CC Doetinchem. Loes van der Meijs, wethouder gemeente Doetinchem geeft het officiële startsein om 9:00.

 • Rookvrije zones verbeteren gezondheid van kinderen

  Rookvrije zones verbeteren gezondheid van kinderen

  Onderzoek bij 2,5 miljoen baby's levert aantoonbaar bewijs dat anti-rookwetgeving een positief effect heeft op de gezondheid van kinderen. Zo blijkt uit het onderzoek van Dr. Jasper Been, kinderarts van Maastricht UMC.

 • Speelvoorzieningen in Doetinchem

  Speelvoorzieningen in Doetinchem

  Sluiten de speelvoorzieningen nog wel aan op de wensen van kinderen? Het speelaanbod voor jonge kinderen is tegenwoordig veel en veelzijdig. Het aantal kinderen in Doetinchem neemt in de komende jaren af. Doetinchem gaat wijknetwerken betrekken bij het inrichten, opheffen en beheren van speelvoorzieningen. In de komende jaren worden een aantal straatspeelplekken opgeheven en andere plekken worden verbeterd.