CJG achterhoek

Beste Tanden Bleken Producten

Tandpasta dispenser

Professionele tanden bleken is voor iedereen nodig om stralend witte tanden te hebben! Tanden bleken is zowel betaalbaar als effectief. Het is een van de beste methodes om uw glimlach te verbeteren.

Als u overweegt uw tanden te bleken, kunt u kiezen uit verschillende methoden. Er zijn bleekkits, whitening tandpasta’s dispenser en gels. Deze producten kunnen onafhankelijk van elkaar worden gebruikt of kunnen worden gecombineerd met een ander soort product voor betere resultaten. Maar ze gaan allemaal uit van hetzelfde basisprincipe: het bleken van de tanden.

Mensen krijgen verkleurde tanden door alledaagse oorzaken zoals eten en drinken. Maar er zijn ook veel voorkomende oorzaken zoals roken, twee-jaarlijks, genetica, fysiologie, en andere onderliggende medische aandoeningen. Door het gebruik van witmakers wordt de verkleuring van uw tanden verwijderd en krijgt u wittere tanden.

Rembrandt Whitening Pennen: Dit is een van de beste tanden blekende producten op de markt. U kunt deze pennen gebruiken om de juiste hoeveelheid gel op uw tanden aan te brengen. Deze pennen zijn zo ontworpen dat u de gel precies kunt aanbrengen waar u dat wilt. Uw tanden zullen zeer snel merkbaar witter worden. Deze pennen kunnen op elk moment van de dag worden gebruikt. Draai gewoon aan de applicator om de gel te doseren, breng het aan op uw tanden, wacht 60 seconden en spoel het uit. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken, althans in vergelijking met andere tandbleekmiddelen.

Whitening Strips: U kunt whitening strips gebruiken als u uw tanden thuis witter wilt maken. Deze producten zijn ook vrij gemakkelijk te gebruiken. Het zal enige tijd duren voordat u zult merken dat uw tanden witter worden. Het prettige van deze producten is dat u ze op uw eigen gemak kunt gebruiken. Ze zijn ook niet zo vies als andere tandenbleekmiddelen.

Mondspoelingen: Er zijn vele soorten mondspoelingen die u thuis kunt gebruiken. Ze zijn ook zeer effectief als ze correct worden gebruikt. Deze producten helpen uw tanden witter te maken en tandplak te verwijderen. Ze kunnen ook worden gebruikt om ontstoken tandvlees te verzachten.

Dieet: wat u eet speelt een grote rol in de witheid van uw tanden. Voedingsmiddelen zoals aardbeien, gedroogd fruit en zelfs suikers kunnen vlekken op uw tanden veroorzaken. Als u graag wittere tanden wilt hebben, kunt u het beste minder van deze voedingsmiddelen eten en twee keer per dag poetsen.

Hygiëne: U moet een goede mondhygiëne in acht nemen door tweemaal per dag uw tanden te poetsen, te flossen en dagelijks mondwater te gebruiken. Door het handhaven van een goede mondhygiëne, zult u een wittere glimlach hebben.

Lees meer:
Tandpasta houder

 

Beste Tanden Bleken Producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven