CJG achterhoek

Een korte geschiedenis van draagbare

Defibrillator kopen

Uit onderzoek blijkt dat mensen die een defibrillatieongeval overleven een 10% hogere overlevingskans hebben, en dat degenen die onmiddellijk worden behandeld een overlevingskans van 25% hebben.

In het verleden was het onmogelijk om zelfs maar een basisopleiding te volgen om degenen die een defibrillatie-ongeval overleefden, voor te bereiden. Met de ontwikkeling van kleinere, lichte, draagbare defibrillatoren is het nu echter voor iedereen mogelijk om getraind te worden en een hartstilstand te overleven zonder hersenfunctieverlies.

De draagbare defibrillator werd ontwikkeld door medici die slachtoffers van een hartstilstand behandelden die zonder toezicht waren achtergelaten en die geen toegang hadden tot noodknoppen om hen te reanimeren. Deze in reanimatie (cardiopulmonale reanimatie) opgeleide medici stonden ook voor de zware taak leken te leren wat zij in geval van nood moesten doen.

De eerste poging om een defibrillator te maken was eigenlijk al begonnen meer dan twee jaar voordat de defibrillator ooit werd uitgevonden. Het apparaat moest op batterijen werken en gemakkelijk in huis te vinden zijn. Vanwege de afmetingen van een standaard deuropening in een klaslokaal kon het echter niet gemakkelijk worden gebruikt in verband met het risico van een ontploffing in huis.

Er zijn meer dan 2 miljoen defibrillatoren gekocht en aangepast sinds ze in 1978 voor het eerst op de markt werden gebracht. De huidige prijs van een defibrillator omvat specifiek alle elektronica en de batterijen die worden gebruikt om het apparaat te bedienen. De operatie of andere medische kosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Er zijn een paar overwegingen die iedereen zou moeten weten bij de aankoop van een defibrillator. De eerste is het feit dat de openheid van de borstkas een belangrijke oorzaak van een hartstilstand is. Daarom kan de defibrillator het beste rechtstreeks op de patiënt worden geplaatst of op zijn minst worden aangesloten op een speciale kabel die buiten het ziekenhuis kan worden gelegd waar de patiënt wordt behandeld.

HospitalGuards defibrillators kunnen nu in elk ziekenhuis in de Verenigde Staten en de hele wereld worden gebruikt. Sinds de uitvinding van dit apparaat zijn er veel wijzigingen en vernieuwingen aangebracht. Deze apparaten zijn nu zo technologisch geavanceerd dat zij de gebruiker kunnen volgen, ongeacht of deze zich in het ziekenhuis of thuis bevindt. Dus zelfs als de gebruiker niet in het ziekenhuis is, heeft hij toch toegang tot het volgsysteem.

Een ander punt dat u in gedachten moet houden, is dat een gebruiker een toegangscode nodig heeft om toegang te krijgen tot de defibrillator. Deze code verschilt van persoon tot persoon. Sommige personen hebben een code nodig om toegang te krijgen tot het apparaat, terwijl anderen een andere code kunnen hebben die zij gebruiken om toegang te krijgen tot de defibrillator.

Lees meer:
AED online bestellen
AED online kopen

Een korte geschiedenis van draagbare

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven