Hoeveel kost een inkt tatoeage?

Tatoeage Arnhem

Veel mensen vragen zich af hoeveel een inkt tatoeage kost. De kosten zijn specifiek voor elk ontwerp, en zijn afhankelijk van de grootte van de tatoeage, hoe het wordt aangebracht, hoe het wordt onderhouden, de professional die de procedure uitvoert, en waar je woont.

De meest eenvoudige tatoeage is een cirkel. De buitenkant van de tatoeage wordt eenvoudig afgebakend door het aanbrengen van een ononderbroken dreiging in de loop van enkele maanden. De inkt wordt in de eerste lagen van de lederhuid aangebracht over een periode van maanden. Wanneer deze eerste laag is uitgegroeid, vervaagt de kleur die u aanvankelijk hebt getatoeëerd. Dit vervagen over meerdere sessies is vergelijkbaar met hoe een tatoeage in het gezicht zou vervagen als deze in de huid zou worden geplaatst. In tegenstelling tot een traditionele mandala tatoeage, blijvende pijn en de kans op huidbeschadiging, vervaagt een tatoeage in de bovenste lederhuid niet.

Minder complexe ontwerpen kunnen in de onderste lagen van de lederhuid worden geplaatst. Sommige professionals beperken deze procedure echter alleen tot het gezicht.

De professional die een gezichts tatoeage aanbrengt wordt een estheticus genoemd. Esthetici zijn opgeleid om zowel henna-make-up aan te brengen als te verwijderen, en ook om een strengtest uit te voeren voordat een nieuwe tatoeage wordt aangebracht. Hoewel de procedure niet ingewikkelder zou moeten zijn dan het plaatsen van een tatoeage op de huid, zou het op een manier moeten worden gedaan die de klant het maximale voordeel biedt. Eén enkel pigment moet in de loop van één tot twee weken in de dermis worden aangebracht.

Een verzadigend middel zoals zoethoutwortel extract wordt aangebracht op de huid elke dag na het aanbrengen van het pigment. Dit zorgt voor extra kleur, textuur, of ExwylerMatrix voor meer dramatische resultaten. Voor degenen die bereid zijn om de applicatie elke dag te herhalen, is Pearl een goede keuze.

Elke dag na het aanbrengen van het pigment wordt met een in een aldehydische oplossing gedrenkt washandje de reuk van het pas aangebrachte pigment weggeveegd. Het doekje wordt vervolgens omwikkeld en te drogen gelegd. Vanaf het moment dat het doekje is opgedroogd totdat het volledig in water is gedrenkt, wordt de epidermis met een toenemende concentratie natriumchlorideoplossing onder druk gewassen. Hierdoor wordt de buitenste laag van de lederhuid afgeschilferd, waardoor de nieuwe, onaangetaste laag zichtbaar wordt.

Om de twee tot vier weken wordt het washandje gespoeld in een alcoholvrije oplossing. Deze oplossing wordt steeds opnieuw gebruikt om de buitenste laag van de lederhuid te verwijderen, zodat de hoornlaag niet wordt gestript bij het eerste gebruik van het washandje. Als deze buitenste laag niet wordt verwijderd, ziet de huid er grauw en vlak uit. De cortex blijft echter intact in de nieuwe huid en beschermt deze tegen de nieuwe, naar buiten toe gevormde cellen.

Nadat het stratum corneum één keer per week met deze afpeloplossing is gewassen, is het doek gerimpeld. Het duurt ongeveer twee weken om uit dit peelingproces te komen.

Lees meer:
Tattoo shop in Arnhem

Hoeveel kost een inkt tatoeage?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven