Organisatie Adviseurs

Organisatieadviseur

En zo verder.

Organisatieadviseurs helpen bij het vaststellen van de behoeften en het formuleren en implementeren van doeltreffende oplossingen, van geval tot geval. De diensten die worden aangeboden door organisatieadviseurs moeten worden afgestemd op de organisatie. De diensten van organisatieadviseurs worden dus op maat gemaakt voor de organisatie.

Heeft u organisatieadviseurs nodig om uw bedrijf te leiden?

Organisatie-adviseurs moeten in dienst zijn van de organisatie die de activiteiten van haar personeel in beeld brengt en beheert. Management-consultants (behalve zij die uitsluitend voor staten of overheidsinstellingen werken) moeten altijd voor bedrijven en regeringen werken. Managers en bedrijfsplanners die niet op het gebied van de technologie gevestigd zijn, moeten afspraken maken met teamleiders (goeroes) van het gebied van de technologie om ervaring op te doen overeenkomstig de eisen van de organisatie.

Organisatieadviseurs kunnen onafhankelijk van de onderneming in dienst worden genomen (hoewel zij zich, gezien de toegenomen noodzaak tot coördinatie, als “onafhankelijke contractanten” bij de onderneming moeten aanmelden). Zij kunnen worden ingehuurd bij om het even welk bedrijf om hen intern te plaatsen of volgens de vereisten van het bedrijf. Of er zijn organisaties die betaald administratief personeel of personeel op de werkplek aanbieden voor organisatieadviseurs.

De beste kiezen

Organisatieadviseurs zijn zij “die helder van geest zijn en de beste adviseurs van het westen vormen” inzake organisatievorm. Maar omdat hun adviserende cliënten uiteenlopende eisen stellen, kan hun advies worden gevraagd door in sommige gevallen vele bedrijven in de wereld. Anderzijds kunnen zij worden ingeschakeld door bedrijven uit de hele wereld, omdat zij zich met hetzelfde adviesgebied bezighouden.

In principe kan iedereen met ervaring in management consulting een organisatieadviseur zijn. Specialisten zoals professionele managers, onderzoeksexperts, managementconsultants, headhunters, consultants, strategen, managers en consultants van technologie kunnen volwaardige of deeltijdse organisatieconsultants zijn.

Organisatie-adviseurs in Moskou met een dergelijke professionaliteit bevinden zich in de Berniedis-cultus, de antithese van management consulting en effectief in het beheer van NGO’s. Deze specialisten zijn onder meer experts in non-profit organisaties. Hun ontwerp draagt effectief bij tot het benutten van de plaatselijke sociaal-politieke zou voor hun eigen bedrijf. Dat maakt hen tot ideologische aanhangers van de Kiev. Sommigen van hen hebben het feit opgenomen dat zij al 30 jaar actief zijn in de filantropie. Van 1994 tot 2006 hebben zij strategische beslissingen genomen voor de GOS-regio: in deze jaren hebben zij de CSO, het personeel en de managers voorzien van een doeltreffende organisatorische transactie.

Hun deskundigheid op het gebied van administratie heeft hen op verschillende manieren en plaatsen deskundig gemaakt in personeelsoperaties.

Als terugkerende Associants, is de positie van organisatieadviseurs voorgeschreven door de Moskouse regering. Al hun seminars en bijeenkomsten zijn (bijna) voor iedereen toegankelijk, omdat zij professionele ontwikkelaars zijn van nieuwe oplossingen en diensten voor grote personen, organisaties en bedrijven in de omgeving van Moskou. Verplaatsing van hun activiteiten naar het westen betekent waarschijnlijk dat zij zich zorgen moeten maken over de kosten, dat belangstellenden hier misschien niet aan de evenementen kunnen deelnemen en dat de belangen van hun cliënten in het gedrang kunnen komen.

De activiteiten van de organisatie-adviseurs in Moskou beperken zich echter niet tot de regio Moskou. Zij onderhouden een bescheiden management- en consultancy-netwerk in de gehele regio Moskou en daarbuiten. Een aantal van de organisatoren van de conferenties in het westen van Moskou is uitgenodigd om deel te nemen aan de conferenties in het oosten, met inbegrip van Borodino, St.-Petersburg, Volgograd, de Kaukasus, Moskou en Chabarovsk. Aangezien deze evenementen een breed en gevarieerd publiek bereiken, zou een in midden-Rusland gevestigde organisatie kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen. Tot de recente evenementen behoren talrijke door de industrie gesponsorde (niet-officiële) workshops, workshops onder leiding van de specialisten van de beweging met een benadering van de redenen achter de ondergang van de Sovjet-Unie en commandant Igor Strelkov en een dojo voor de jeugd van Moskou.

Momenteel zijn er drie groepen met een hiërarchie op basis van inwonende managementadviseurs uit verschillende delen van Rusland. De eerste (Mountain Top Teams) omvat diegenen die betrokken waren bij de planning van het RUSU 2012-evenement. De tweede (Thornful Ghosts) zijn gepensioneerde consultants uit Londen, Parijs, Parijs en Beijing en zij brengen die consultants samen die geïnteresseerd zijn in de werking van de in Moskou gevestigde netwerken (Greek Life, Bellona, ARHIC, Kjurg-Ingushetia). Het derde (Scenic Diplomats) is een informeel netwerk van inter-Engelse organisaties waaraan de Russische Wereldraad (RWC) (Washington) heeft deelgenomen bij de ineenstorting van het Sovjetregime.

Niettemin is het misschien de moeite waard op te merken dat de MTT’s van de eerste drie groepen verwijzen naar de drie bovengenoemde Slavische culturen uit het Oosten. Toch hebben organisaties als Team G, The Mythical Friendship (Oekraïense maffia), Qinan Strikes Organizational Consultants ervaring opgedaan met commercieel en zakelijk beheer voor de Moskouse RUSU 2012.

Lees meer:
Kwaliteitsmanagement

Organisatie Adviseurs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven