CJG achterhoek

Voordelen van een photobooth

photobooth

Door het enorme plezier van Photobooth, en de onbegrensde mogelijkheden van foto’s maken. Zijn ze het meest geliefde bij uitgaans-groepen.

De photobooth is een geweldige geluksbrenger; het eindigt dat je wilt proberen na het zien van de handtekening VIP gezichten. Het is een perfecte kans om de mensen om je heen te introduceren die je anders misschien niet zou kunnen ontmoeten. Voor degenen die echt opgewonden zijn om vrienden te maken na de photobooth, is dit een geweldige manier om het te doen. Wie op zoek is naar een fotobooth-ervaring die zo easy-going mogelijk is, kan fotobooths en de volgende hulpmiddelen gebruiken om karakter te geven aan zijn cabine of bedrijf:

  • finity points Foto Booth Combo
  • Unieke Cosplay Handleiding
  • Live Photobooth Demo

Wij zijn Virtual Reality-verslaafden. Wij houden van virtual reality, en verlangen naar ervaring en interactie met mensen, en dingen, in onze virtuele realiteit. Wij houden van om momenten vast te leggen op een leuke en grappige manier, het spektakel van een menigte en de combinatie van toestellen en technologie die een “haarlakeffect” kunnen toevoegen aan het nieuwste virtuele entertainment. Wij houden van de sensatie, de camera’s, de verblindende lichten en de pikzwarte cabines, en al het plezier en de flirt die komt met het bouwen van een photobooth cabine. Dus waar begin je? Nou, we begonnen met een GIF. Maar dat duurde niet lang om te eindigen zoals dit.

Wat zou je Denk dat BIZ-DEV business inhoud?

Als we niet bezig zijn met ontwikkelen van fotobooth, is het lokale lifestyle blogs maken; DIY. Trendsetter. Geek Chic. Website. Onze laatste website die klaar is en op zijn plaats staat, is BlogNerds.com. Gewichten en maten lijsten. We proberen ook een stukje van de biermarketing te laten groeien, door ons bier in de stad te verkopen. Een deel daarvan doen we zelf, zoals het bijwonen van installaties, het bijwonen van een kookshow, en het verkopen van ons bier op brewDay. We hebben ons ook gewaagd aan etiketten, evenementen, evenementen enz. We dromen ervan om iets te produceren zodra je uitlegt hoe het werkt. Hou ons één keer voor de gek, schaam je, hou ons een derde keer voor de gek en we doen het. Dit is meer dan een bedrijf, het is onze passie. We hebben ook veel gesproken over wat wij “rondhangen” noemen. Wat is het geld dat we inzamelen? Veel daarvan halen we uit de sponsoring en de vergoedingen die onze stand krijgt, en uit de verkoop van boeken (bijna al onze zaken). We hebben ook backstage secties waar de VC en investeerders kunnen praten over iemand of iets waar ze echt gepassioneerd over zijn, onder het genot van een biertje. We runnen deze vrij eenvoudig, en hebben nog twee secties waar gasten hun eigen bier kunnen bestellen. Deze ruimtes hebben altijd de coolste vibes. Maar ja, dit zijn goede dingen, en we doen deze dingen met onze ogen wijd open. Een andere brok van de financiering zijn runner-up BIZ-DEV wedstrijden die we elk jaar houden. Daar hadden we $5000 voor het grijpen als runner-up prijs; daar verdienden we geld mee, en dit is wat onze stands financiert. Er is altijd meer te gaan elk jaar, voor sommige dagen hebben we drie runners up prijzen. We hebben ook een wedstrijd die we elk jaar houden. Ze gaan van Sketch-Up tot wat variatie van voedsel tot wedstrijden voor avonturiers. En bovenal, we houden ervan om BIZ-DEV leuk te maken. Door veel wedstrijden te houden en veel plezier te hebben, zijn we in staat om klanten echt gelukkig te maken. Gelukkige klanten brengen gelukkige staten wat ons meer zaken brengt. En meer toekomstige klanten… en zonder verder oponthoud, hier zijn slechts een paar van de dingen die sommigen van jullie met ons kunnen doen:

1. Gastenplek: We komen op uw evenement en hebben een photobooth van uw keuze.

2. Panel: Deel uw mening met ons. We hoeven geen photobooth experts te zijn, maar we kunnen wel onze expertise delen.

3. Forum: We kunnen misschien niet helpen met een photoshop, maar we zijn experts in het ontwikkelen van goed photobooth. Laat ons u tonen hoe we onze photobooths nog unieker maken en uw ervaring zal veel verder gaan dan uw statutaire levensduur.

4. Lang gesprek: Ben je een ontwerper of FPCAH (female Personal Computer Ampher) specialist? Of werk je met andere ontwikkelaars maar wil je het over netwerken hebben? Kom binnen en vertel ons onze zaken.

Voordelen van een photobooth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven